Finans

2022 Metaverse Coinleri Nelerdir?

Metaverse Coinleri Nelerdir?

Metaverse Coinleri Nelerdir?

Metaverse coin satmak ve almak için uygun olan kripto paralar arasında yer alır. Oyun tokenleri olarak ortaya çıkıp daha sonra NFT ve sanal ürün almak üzere güncellenmiştir. Coin olarak da kullanılır ve Metaverse coinlerine yatırım yapılabilir.

Metaverse Coinleri Nedir?

Metaverse kripto paraları Metaverse evreni içerisinde yaratılmış olan coinleri anlatmak için kullanılır. Metaverse içerisinde yer alan oyunlar ve hizmetlerden yararlanabilmek için de Metaverse coinleri kullanılır. Bu coinler MANA, ENJ, AXS, SAND ve ATLAS olarak isimlendirilmiştir.

Metaverse Coinleri Nereden Alınır?

Coin satın almak ve satış yapmak için kurulan birtakım global platformlar bulunur. Türkiye’de de ulusal ölçekli, coin borsası için üretilen platformlar bulunur. Bu platformlar üzerinden Metaverse’ye ait kripto paralar alınabilir. Bunların yanı sıra Metaverse dünyası içerisinde de bu kripto paralar aktif olarak yer almaktadır. Bu neden ile de özellikle oyunlar içerisinde Metaverse tokeni olarak bulunan kripto paralar sık sık kullanılır.

Metaverse Coinleri Kolay Satılır Mı?

Metaverse coinlerini satmak için global platformların kullanılması gerekir. Coinlerin alınıp satılabileceği birçok platform olsa da güvenilir, bilinen ve kendini kanıtlamış kanalların kullanılması önem taşır. Metaverse coinleri, Metaverse evreninin yayılmaya başlaması ve popülerleşmesi ile değerleri artmıştır. Bu neden ile de Metaverse’ye ait kripto paralar kolaylıkla alınıp satılabilir.

Metaverse Decentraland Coin Nedir?

Decentraland (MANA) coin olmasının yanı sıra Metaverse evreni için geliştirilen ilk oyunlardan biridir. Metaverse, Decentraland oyununun içerisinde yer alan tokenlere MANA ismini vermiştir. Metaverse oyunları içerisindeki token’ler daha sonra kripto paraya çevrilmiştir. Decentraland (MANA) coin ve tokenleri, özerkliğini elde eden aynı isimli şirket tarafından yönetilir. Metaverse coinleri gün geçtikçe daha değerli bir hale gelmektedir.

Metaverse Enjin Coin Nedir?

Metaverse ENJ coin bu yeni gelişen evrende en sık tercih edilen kripto paralar arasında yer alır. Enjin ismi ile de bilinen coin, Enjin coinler, enjin altyapısı ile oluşturulan ürünlerin ticaretinde de kullanılır. Metaverse tarafından yaratılan enjin coin’in en önemli özelliği ise oyun dünyasında ortaya çıkan yüksek satış fiyatlarının önüne geçmektir.

Metaverse Star Atlas Coin Nedir?

Star Atlas (ATLAS) normalde Metaverse evreni için hazırlanan bir oyundur. Dijital mecrada oynanabilen bu oyun diğer oyunlara öre daha farklı özelliklere sahiptir. Oyunun görsel kalitesi, çözünürlüğü ve diğer özellikleri beyaz perdeye yansıtılabilecek kadar kalitelidir. 2620 yılında geçen olaylara odaklanır ve bu hali ile fütürist bir oyun olduğu söylenebilir. Oyun içerisinde takas yöntemi kullanılabildiği gibi ATLAS Coinleri ile de alım ve satım yapılabilir.

Metaverse The Sandbox Coin Nedir?

The Sandbox (SAND) olarak da tanınan coin, Metaverse dünyasının coinleri arasında yer alır. Ethereum dünyasında kullanılan bir zincirdir ve oyun ile para kazanılması sağlanır. Bütün bunlar Metaverse evreninde gelişen durumlardır ve kişilerin kar elde etmesi hedeflenir. Dijital ürün, hizmet ya da varlık oluşturarak sanal evrenin genişletilmesi sağlanır. Oyun içinde kullanılabilen coinler arasında yer alır.

Metaverse Axie Infinity Coin Nedir?

Axie Infinity (AXS) kısaltması ile de bilinen bir Metaverse kripto parasıdır. Axie Infinity coin’i yaratılırken Pokemon’a öykünülmüştür. Pokemon evreninde yaratılan o düzen ve yaratıcılığa Metaverse evreninde de rastlamak mümkündür. Axie Infinity, Metaverse standartlarında yaratılan pokemon benzeri bir oyundur. Oyun içerisinde bazı tokenler bulunur. Bu tokenler oyunun yönetilmesini ve yönetişimi destekleyen maddelerdir. Tokenler, Axie Infinity olarak isimlendirilir. Metaverse coinleri arasında sık sık kullanılan bir modeldir ve NFT olarak da kabul edilir.  

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Gayet ayrıntılı ve faydalı bir yazı olmuş. Etiketler üzerine araştırma yapıyordum ve karşılaştım. Umarım burada yazanlar her site acan yeni kullanıcıların işine yarar. İyi çalışmalar

  2. mrh her gün bu tür konular okumaya çalışıyorum googlede gezerken sizin sitenize denk geldim bir kaç konu okudum ve bazı konular bir kaç tekrar tekrar okudum konular rast gele yazılmamış doğru yerde doğru bilgiler tane tane yazılmış bundan dolayı emeği gecen herkese çok tşk ederim başarınız daim olsun tebrik ediyorum takip edeceğim

  3. Azbuz.Org güncel blog ve güncel içerikler paylaşıyor. Herkesi Azbuz okumaya davet ediyorum. Yorumumu beğenirseniz sevinirim.

  4. 2022 Metaverse Coinleri Nelerdir? konusunda soru cevap sitenizden yazdım. Sorularımı cevaplarsanız sevinirim

  5. mrh her gün bu tür konular okumaya çalışıyorum googlede gezerken sizin sitenize denk geldim bir kaç konu okudum ve bazı konular bir kaç tekrar tekrar okudum konular rast gele yazılmamış doğru yerde doğru bilgiler tane tane yazılmış bundan dolayı emeği gecen herkese çok tşk ederim başarınız daim olsun tebrik ediyorum takip edeceğim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu