Sosyal Medya

Tiktok Hesabı Dondurma Nasıl Yapılır

Tiktok Hesabı Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır

Tiktok Hesabı Nasıl Dondurulur?

Tiktok hesabı dondurma işlemi Tiktok kullanıcılarının zaman zaman ara vermek için tercih etmekte oldukları popüler bir yöntemdir. Tiktok hesabı dondurma işlemi ile hesap kalıcı olarak silinmemektedir. Tiktok hesabı dondurma işlemi yapıldığında kullanıcıların profil bilgileri ve etkileşimleri başkaları tarafından görünmeyecektir.

TİKTOK HESABI DONDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Tiktok hesabı dondurma işlemi için aşağıda gösterilen adımlar uygulanır.

İlk olarak cep telefonundan Tiktok uygulaması açılır

Sonrasında, hesaba giriş yapılmadıysa kullanıcı adı ve şifre girerek hesaba giriş yapılır

Açılan ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan kullanıcı profil resminin olduğu kısma girilir

Görüntülenen ekran kullanıcının profil sayfası olup, bu sayfada sağ üst köşede yer alan üç çizgi sembolüne tıklanır

Görüntülenen ekranda seçeneklerin en üstünde yer alan ‘Hesabı Yönet’ butonuna tıklanır

Yönlendirilmiş olan sayfada, sayfanın en altında yer alan ‘Hesabı Sil’ sekmesine tıklanır

Sonrasında hesabı silmek ile alakalı olan uyarı metni okunarak metnin aşağısında yer alan ‘Devam Et’ butonuna tıklanır. Böylece hesap dondurma işlemi tamamlanmaktadır.

Bu işlemler gerçekleştirildiğinde, Tiktok hesabı 30 gün boyunca dondurulacaktır.

Burada dikkat edilmesi gereken husus, hesaba 30 gün içerisinde erişim sağlanmadığı durumda ve 30 günü geçtiği taktirde Tiktok hesabı kalıcı olarak silinmektedir.

Tiktok hesabı dondurulmak isteniyorsa eğer silme işlemi yapıldıktan sonra en fazla 30 gün içerisinde hesaba giriş yapılması gerekmektedir.

Tiktok Hesabı Nasıl Gizlenir?

Tiktok hesap gizleme işlemi sırasıyla aşağıda belirtilen işlemler uygulanır.
İlk olarak Tiktok hesabına giriş yapılır

Açılan ana sayfanın sağ üst köşesinde bulunan kullanıcı profil resminin olduğu kısma girilir

Ardından ‘Ayarlar’ seçeneğine tıklanır

Görüntülenen seçenekler arasından ‘Gizlilik Ayarları’ bağlantısına tıklanır.
Kullanıcılar buradan, ‘Gizlilik Ayarları’ seçeneğinde yer alan ‘Başkalarının beni bulmasına izin ver’ seçeneği aracılığı ile diğer kullanıcıların kendi profilinize erişim ayarları değiştirilmektedir.

Tiktok Hesabı Nasıl Açılır?

Tiktok hesabı açma işlemi şu şekildedir:

Tiktok uygulaması mobil cihaza indirilmelidir.

İndirilen uygulama açılarak kayıt ol bölümünde hangi şekilde kayıt olunacağı belirlenir.

Tiktok’a sosyal medya hesapları üzerinden de kayıt olunabilmektedir.
Mail adresi ya da telefon ile kayıt olunması durumunda görüntülenen ekranda kişisel bilgiler doldurularak kayıt işlemi tamamlanmaktadır.

Telefon Numarası İle Tiktok Hesabı Açma

Telefon numarası ile Tiktok’a üye olma işlemi diğer yöntemlere göre daha hızlı ve kolay şekilde giriş yapılabilmesini sağlamaktadır. Telefon numarası ile Tiktok hesabı açma işleminin aşamaları aşağıda listelenmiştir.

İndirilen Tiktok uygulamasına giriş yapılır.

Açıldıktan sonra görüntülenen ekranda çıkan sözleşme onaylanır.

Telefon numarası veya e-posta adresi ile üye ol seçeneklerinden telefon numarası seçilir

Sonrasında doğum tarihi girilir. (13 yaşından küçükler Tiktok hesabı oluşturamazlar)

Telefon numarası girilir.

Telefona gelen doğrulama kodu girilir.

Açılan ekranda robot olunmadığı doğrulanır.

Hesap için şifre belirlenir.

Bir kullanıcı adı seçilerek üyelik işlemi tamamlanır.

Tiktok Hesabına Ticked Nasıl Atılır?

Tiktok hesabında Ticked işlemi hesabı tamamen silmek veya kapatmak için yapılan bir işlemdir. Hesap silme işlemlerinin gerçekleşmemesi durumunda hesaba Ticked atılması gerekmektedir. Bu işlem Tiktok uygulaması üzerinden kolaylıkla yapılabilmektedir. Bu işlemi tiktok hesabı dondurma işlemi ile karıştırmamak gerekiyor.

Tiktok Ticked atma işlemi şu şekilde yapılmaktadır:

Hesabı tamamen silmek için Tiktok uygulamasında yer alan hesap silme talebi bağlantısına tıklayarak giriş yapılması gerekmektedir.

Görüntülenen ekranda kullanıcı adı girilir.

Oturum şifresi girilir.

Oturum açılmış hale profil görüntüsü sonrasında Delete Acount seçeneği seçilir.

Verilen bu bilgilerin doğruluğu sistem tarafından kontrol edilmesinden bir zaman sona kullanıcının Tiktok hesabı tamamen silinmektedir.

Ticked atılan Tiktok hesapları bir daha başka sebeplerden dolayı açılamayacak ve bu hesaplara erişim söz konusu olmayacaktır.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Bu konuda daha detaylı bilgi almak isterim. Tiktok Hesabı Dondurma Nasıl Yapılır konusu her zaman ilgimi çekmiştir.

  2. Sosyal Medya kategorisinde yazmış olduğunuz Tiktok Hesabı Dondurma Nasıl Yapılır konusunda detaylı olarak herşeyi anlatmışssınız. Teşekkür ederim. Sosyal medya hesaplarımda paylaştım. Kendi sitemde link kaynak göstererek yayınlamak için sizden izin istiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu